Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

Société Générale

Société Générale er en af de største finansinstitutioner i eurozonen. Som diversificeret universalbank forener den finansiel stabilitet, kontinuerlighed og bæredygtig vækst. I over 150 år har Societe Generale spillet en afgørende rolle for økonomien og beskæftiger i dag mere end 145.000 medarbejdere i hele verden. På det tyske marked siden 1886 og en af de ældste udenlandske banker i Tyskland. 

Tyskland er det kernemarked, som Société Générale kontinuerligt investerer i. Med mere end 3.500 medarbejdere er banken aktiv i seks afdelinger for virksomheder, privatkunder og institutionelle investorer. I mange år har Société Générale via de forskellige forretningsområder opbygget intensive relationer til store tyske virksomheder og finansinstitutter, finansinvestorer, mellemstore virksomheder og slutkunder.

Société Générale Gruppe i Tyskland leverer et vigtigt bidrag til finansiering af industri og middelstand. Den konstante udvikling på dette marked står derved for den langsigtede virksomhedsstrategi for Societe Generale.

Til Société Générale gruppe i Tyskland hører følgende selskaber: ALD Automotive, Bank Deutsches Kraftfahrzeuggewerbe (BDK), Car Professional Fuhrparkmanagement (CPM), Hanseatic Bank, PEMA, Société Générale Corporate & Investment Banking, Société Générale Equipment Finance (GEFA Bank GmbH), Société Générale Insurance samt Société Générale Securities Services.

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT