Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

Skræddersyede programmer og masser af perspektiver for din arbejdsmæssige fremtid

Vi ved endnu ikke, hvilken karriere du har planer om. Med vi ved, at hos os kan du finde den passende begyndelse på den! 

Prøv at se på vores stillingsopslag. Der kan du få mere at vide om dine individuelle muligheder. 
 

Direkte adgang til Pema

Den direkte vej til PEMA for færdiguddannede/udlærte og erhvervserfarne 

Hvis du lige har afsluttet din uddannelse eller allerede har nogle års erhvervserfaring, så er du måske lige præcis klar til nye udfordringer. I dette tilfælde vil vi gerne møde dig. Ansøg hos os: PEMA tilbyder både færdiguddannede, faglærte og ledere attraktive muligheder. 

Vi giver dig muligheder for at bruge din viden hos os, og sammen klarer vi spændende udfordringer. Hos PEMA overtager du ansvarsfulde opgaveområder og får samtidig viden og færdigheder. Fra softwareudvikler til driftsassistent eller lastbilmekaniker tilbyder de ledige jobs i vores virksomhed masser af muligheder for nyuddannede og lærlinge. 

Træning på Pema

Efter afslutning af uddannelsen er mange forskellige døre til erhvervslivet åbne – også hos PEMA. Hvad enten det er lastbilmekaniker, bilsælger eller som faglært inden for lagerlogistik – en uddannelse hos os er lige så kvalificerende som afvekslende. Forstå dine muligheder i vores internationalt agerende virksomhed, og læg grundstenen til din karriere. 

Som virksomhed ser vi det som vores ansvar at give unge mennesker en chance for en velfunderet uddannelse og dermed åbne vejen for en god arbejdsmæssig fremtid for dem.

Uddannelse af egne faglærte ses hos PEMA som noget værdifuldt og finder sted i både egne værksteder og på lager- og administrationsområdet. De unge får hos PEMA en lærerig og omfattende uddannelse, som foregår i de forskellige afdelinger, de får kurser og bliver hele tiden individuelt rådgivet af undervisere. Denne uddannelsesfilosofi garanter, at "lærlingene" får meget praktisk erfaring, og at de efter uddannelsen kan bruge deres viden som kvalificerede medarbejdere på de forskellige arbejdsområder og i de forskellige afdelinger.

En god uddannelse er en værdifuld investering i fremtiden. Ikke kun for dig selv, men også for vores virksomhed.

Dette venter dig hos PEMA

 
  • En velfunderet, afvekslende og praktisk orienteret uddannelse i et teknisk præget miljø. 
  • Du får støtte fra erfarne undervisere under uddannelsen.
 
 
  • Du arbejder i et engageret og motiveret team.
  • Du kan også lære andre afdelinger i Tyskland at kende.
 

Vi uddanner til følgende erhverv:

 
  • Bilsælger
  • Lastbilmekaniker – erhvervskøretøjsteknik-
 
 
  • Faglærte til lagerlogistik
  • IT-tekniker – systemintegration-
 

Grib chancen – søg nu!


EN UDDANNELSE MED PERSPEKTIV

En uddannelse hos PEMA er det ideelle grundlag for en yderligere arbejdsmæssig udvikling. Efter uddannelsen og de første år med sagsbehandling er det muligt på grundlag af arbejdet at studere og få en bachelorgrad med støtte fra PEMA, hvis man har potentialet. 

Fra PRAKTIK til drømmejobbet: Kun et lille skridt hos PEMA.

Hvad skal du lave efter skolen? Hvad synes du er sjovt? Hvor ligger dine arbejdsinteresser? Hvilket erhverv passer til dine evner?

For at du kan få et praktisk indtryk af forskellige jobmuligheder, kan du få 1-4 uger fri. Brug tiden til en skolepraktik. Få indblik i forskellige arbejdsområder, og hvem ved – måske finder du dit absolutte drømmejob.

Du er interesseret i en skolepraktik hos PEMA? Så ansøg venligst skriftligt (motivation, CV samt karakterer fra dit sidste halvår eller eksamensbevis) via e-mail til bewerbung@pema.eu.

Vi glæder os til din gennemarbejdede ansøgning! 

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT