Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

PEMA SOM ARBEJDSGIVER

PROFESSIONEL, INNOVATIV, TEAMORIENTERET 

Vores virksomhed ekspanderer konstant. Derfor har vi brug for kvalificerede og kompetente medarbejdere, som bidrager til, at PEMA også i fremtiden kan agere som den største producentuafhængige udlejer på det nationale og internationale forretningsområde. I vores virksomhed kan du forvente moderne arbejdsforhold med et fladt hierarki og korte beslutningsprocesser. Vi tilbyder dig krævende opgaver med stort frirum og sætter pris på en selvstændig og målorienteret arbejdsstil.

Vores værdier, som genfindes i hele koncernen og hos vores partner Societe Generale, bygger på teamånd, ansvar, engagement og innovation. Grib chancen og bliv medlem af vores team! Tag initiativet, og giv din karriere et nyt perspektiv. 

Dette tilbyder vi:

Et interessant arbejde med stort selvstændigt ansvar

PEMA tilbyder sine medarbejdere et retfærdigt og støttende arbejdsklima i flade hierarkier. Efter en grundig introduktion venter der dig nye udfordringer hver eneste dag, som du selv har ansvaret for. Og hvis du har brug for hjælp, kan du benytte dig af den omfattende kompetence i virksomheden. 

Arbejdstidsfleksibilitet

Alle PEMA-medarbejdere skal føle sig godt tilpas i deres arbejdsomgivelser. At det er lykkedes for os, viser vores medarbejderes store motivation. Det er vigtigt for os at muliggøre en individuelt tilpasset work-life-balance og få arbejde og privatliv til at passe sammen. Derfor går vi ind for moderne og fleksible arbejdstidsregler for mange arbejdsområder – altid der, hvor den konkrete arbejdssituation tillader det. Vi ved, at mange både mandlige og kvindelige medarbejdere også er succesfulde "familiechefer", derfor er det vigtigt for os, at familie og arbejde går hånd i hånd hos vores medarbejdere. 

Sundhedsmanagement for PEMA-medarbejdere

Vores medarbejderes sundhed betyder meget for os! Derfor lægger vi særlig vægt på sundhedsbeskyttelsestiltag og et sundhedsfremmende arbejdsmiljø. Regelmæssige sikkerhedskurser, den arbejdsmedicinske bedriftslæge og en gratis influenzavaccination for PEMA-medarbejdere er kun nogle eksempler på virksomhedens egen sundhedsordning. Desuden har vi et stort antal desinfektionsstationer i vores driftsbygninger, som afbøder hygiejnerisici, og dette er med til at sikre alle medarbejdere og besøgendes sundhed.

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT