Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

Opdag PEMA MOBILITY WORLD til din leje af erhvervskøretøjer

Med PEMA MOBILITY WORLD fokuserer vi konsekvent på kundens behov. Det betyder: I de fire områder i PEMA MOBILITY WORLD finder du som transportvirksomhed, disponent, chef for vognpark eller chauffør alt, hvad du har brug for til at løse dine transportopgaver til tiden, fleksibelt og økonomisk. 

På området PEMA RENT lejer du de mest moderne udlejningskøretøjer med over 200 specifikationer. Du vælger varighed, lejemodul og ekstraprodukter, som passer præcis til dig. Området PEMA SERVICES omfatter alle ydelser, som understøtter dig i det daglige arbejde: lige fra PEMA AKADEMI til TELEMATIK og finansiering. Hos PEMA WORKSHOP sørger PEMA Full Service-værkstederne og vores netværk i hele Europa af kompetente værksteds-partnere for, at du hele tiden holdes mobil. Det fjerde område – PEMA USED – tilbyder dig, topvedligeholdte køretøjer til alle transportkrav. 

Løftet om at tilbyde alt, hvad du har brug for til dit arbejde, er en tradition hos os. Siden grundlæggelsen i 1976 har PEMA været i overhalingsbanen. Med afdelinger i hele Europa, mere end 450 kvalificerede medarbejdere og en imponerende vognpark på over 18.000 enheder er vi i dag en af de førende producentuafhængige udlejere af erhvervskøretøjer som komplette vogntog i den tunge vægtklasse i Europa. 

Som virksomhed i GEFA-bankgruppen har PEMA siden 2008 hørt til forretningsområdet Societe Generale Equipment Finance i den franske bankkoncern Societe Generale. Netop denne forbindelse gør PEMA så stærk: Man nyder godt af fordelene ved en mellemstor virksomhed og har samtidig fordel af et internationalt arbejdende virksomhedsnet. 
Sammen tilbyder vi dig integreret løsningskompetence på området erhvervskøretøjer. 

Uanset om det er korttids eller langtidsleje, hos os kan du forvente et stærkt udvalg af køretøjer og fleksible lejeløsninger. Disse spænder over standardkøretøjer i forbindelse med modulært opbyggede tjenesteydelser som vedligeholdelse og reparation, dækservice, forsikringsprodukter og afgiftsafregning til kundespecifikke køretøjspecifikationer i kundens firmadesign. Også servicer som integreret truck- og trailer telematik eller kurser for erhvervschauffører på PEMA akademiet hører til vores serviceportefølje. Desuden er PEMA en af de største brugtvognsforhandlere i transport- og logistikbranchen i hele Europa.

    Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

    KONTAKT