Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

Begejstringen for bilrace hos udlejningspionererne fra Herzberg har flere forskellige årsager. For det første er trucksport det rene adrenalin, som ikke kun fascinerer vores egne ansatte, men også vores kunder, som vi tit møder som tilskuere ved løbene. Desuden repræsenterer trucksport PEMAs centrale værdier – som retfærdighed og teamspirit i forbindelse med stort personligt engagement.     

PEMA og Team Schwaben Truck på samme hold.
Siden 2011 har PEMA støttet Team Schwaben Truck. Den utrolige personlige styrke, som hele Truck Team Schwaben går til opgaven med, har begejstret PEMA lige fra starten. 

PEMA støtter Team Hönig Racing
PEMA støtter i den igangværende sæson for første gang Herzbergs Truck-Rally-Team Hönig Racing med omfattende teknisk service. Den helt nye lakering af den 256 hk stærke MAN KAT 1 udgjorde optakten til det nye samarbejde. Rally-trucken var premiere-køretøjet i den nye lakerings- og tørrekabine hos PEMA. Ved off-road-rally handler det ikke kun om hastighed, men også om at kunne klare vanskelige terræner. Ruten omfatter dybe sumpe og kørsel gennem vandløb og bestemmes via roadbook-navigation inklusive GPS og kompasteknik. Konkurrencen indeholder til dels også nat-etaper og varer op til otte dage. I alt tilbagelægges distancer på mellem 500 og 2.000 kilometer.

Vor-Tour der Hoffnung
PEMA har i mange år støttet et "indsamlingsmaraton” i forbindelse med Truck Grand Prix am Nürburgring, som organiseres af Jungbluth Nutzfahrzeuge Service & Miet GmbH. De indsamlede penge fra dette maraton går til "VOR-TOUR der Hoffnung". Denne organisation har i 22 år indsamlet penge til kræftsyge børn og andre børn med behov for hjælp samt til kræftforskning.

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT