Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

PEMA - DIN UDLEJER AF ERHVERVSKØRETØJER AF ALLE MÆRKER TIL KOMPLETTE VOGNTOG

Siden grundlæggelsen i 1976 har PEMA været i overhalingsbanen. Med afdelinger i hele Europa, omkring 450 kvalificerede medarbejdere og en imponerende vognpark med over 18.000 enheder er vi i dag en af de førende producentuafhængige udlejere af komplette vogntog i den tunge vægtklasse i Europa.

Som virksomhed i GEFA-bankgruppen har PEMA siden 2008 hørt til forretningsområdet Societe Generale Equipment Finance i den franske bankkoncern Societe Generale. Sammen tilbyder vi integreret løsningskompetence på området erhvervskøretøjer. En ideel kombination: Hos PEMA forener vi fordelene ved et middelstor virksomhed med fordelene ved en internationalt agerende storbank.

Vi tilbyder vores kunder, uanset om det er korttids eller langtidsleje, et stærkt udvalg af køretøjer og fleksible lejeløsninger. Disse spænder over standardkøretøjer i forbindelse med modulært opbyggede tjenesteydelser som vedligeholdelse og reparation, dækservice, forsikringsprodukter og afgiftsafregning til kundespecifikke køretøjspecifikationer i firmadesign. Også service som integreret truck- og trailer telematik eller kurser for erhvervschauffører på PEMA Akademiet hører til vores serviceportefølje. Desuden er PEMA en af de største brugtvognsforhandlere i transport- og logistikbranchen i hele Europa.

PEMA gruppe i tal:

PEMA gruppe:

 • Grundlagt i 1976 af Peter Manns
 • Siden 2008 tilknyttet den franske bankkoncern SOCIETE GENERALE 
 • 16 egne afdelinger i Tyskland og over 25 afdelinger hos partnere 
 • 9 egne afdelinger i Europa
 • Mere end 450 medarbejdere, heraf 80 % i Tyskland
 • 18.000 enheder, heraf 10.500 i Tyskland
 • Bred kundestruktur, fra enkeltmandsvirksomheder til Blue Chip 
 

  Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

  KONTAKT