En dejlig tid!

IAA Nutzfahrzeuge 2018 har vi nu lagt bag os. Vi vil gerne give et resume og dele det med dig. . Vi begynder helt fra starten.

Ugerne før messen

Da det blev tid til at vi skulle forberede os på IAA Nutzfahrzeuge 2018, fik vi den idé at præsentere en PEMA-bjergningsvogn. På messen fik den navnet "The Beast". Lastbilen står helt i mobilitetens tjeneste. Dermed vil vi tilbyde vores kunder endnu mere service. Vi har på forhånd arbejdet meget længe og intensivt med resultatet og blev færdige i rette tid til åbningen.

PEMAs besøg på IAA Nutzfahrzeuge 2018

Tilbagemeldingerne på IAA Nutzfahrzeuge 2018 overgik alle forventninger. Vi fik udelukkende positiv feedback fra kunder, leverandører og andre interesserede besøgende for vores stand og forretningskoncept. Samtalerne på messen med mennesker fra forskellige områder var meget inspirerende og interessante.

Dagene efter messen

Da IAA Nutzfahrzeuge 2018 var overstået, havde vi tid til at analysere vores messebesøg. Det er baggrunden for, at vi kan tale om en succes. Til sidst skulle det hele skilles ad og transporteres væk. En ting er sikker, transport er noget vi kender til hos PEMA. Derfor klarede vi også det.

En ny sværvægter til PEMA under tegnet af mobilitet

Premieren var på vores messestand – nu ude på vejene, på vej til dig!

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT