Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

Hos PEMA kan du leje en lastbil til ethvert formål

Også hvis du vil leje en lastbil med et specielt karosseri kan du, uafhængigt af producenter, vælge mellem et stort udvalg af mærker og konfigurationer hos PEMA. 
I vores portefølje kan vi tilbyde køretøjer med en samlet vægt fra 7,5 t til 26 t i utroligt mange forskellige udgaver.

Hos os kan du leje lastbiler med følgende udstyr:

 
 • Ladopbygning med læssebagsmæk
 • Køleboksopbygning med læssebagsmæk
 • Logistiklastbil 
 • Rullelad 6 × 2
 
 
 • Boksopbygning med læssebagsmæk
 • BDF-pendultrafik-opbygning
  • til C745 – 1.320 mm/læssebagsmæk
  • til C782 – 1.000 mm 
  • med løfteanordning eller mek. højdeindstilling
  • til C745 eller C782 – 1.020 mm - 1.320 mm
 • Byggematerialelad med bagmonteret kran 6 x 2 
 

Køleopbygning med læssebagsmæk: Så holder det hele sig friskt!

Hos PEMA kan du leje køretøjer til ferskvarer eller til dybfrost. Køleopbygningerne er særligt egnede til levering til fødevarebutikker, men de er også velegnede til festivaler, hvor de kan sørge for konstant levering af kolde drikkevarer. Og når det virkelig skal være frostkoldt, så sikrer vores dybfrostopbygninger kølekæden under transporten: Køleaggregater holder konstant en temperatur på ned til minus 20 grader celsius – også ved høje udendørs temperaturer på over 40 grader celsius. Sådan holdes din last kold, også ved køer i varmen på motorvejen.

BDF-udskiftningssystem: Fleksibilitet på hjul

Lejekøretøjer med denne opbygning er det helt rigtige, når der skal transporteres gods ved hjælp af flere forskellige transportmetoder for at nå frem til målet. Med BDF-systemet er der mulighed for at skifte mellem vej og skinner, men også mellem vej og vej. Vi har forskellige modeller i vores sortiment, fx standard-vekselramme i størrelserne C 745 og C 782 til 2- og 3-akslede lastbil-understel samt vekselrammer med twist-locks til indstilling af højden, såkaldte multivekslere.

Ladvogn til byggematerialer med bagmonteret kran: Den stærke løsning til byggebranchen

Vores robuste ladvogne til byggematerialer er udstyret med en kraftig kran. Disse opbygninger egner sig fx til læsning af tunge paller eller byggematerialer. Kranen befinder sig bagerst, så både motorvognens og anhængerens lad kan lastes og læsses sikkert.

Rullelad: Køretøj med veksellad til leje

Det kan betale sig at leje en kroghejs hos PEMA: Den lave egenvægt samt den enkle håndtering garanterer en maksimal produktivitet og lønsomhed fra første øjeblik. Beholderne sættes fuldstændig transportsikkert på køretøjet takket være den hydrauliske beholderlås. Naturligvis overholdes alle lovgivningens regler i forbindelse med vores rullelad.

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT