Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

Til sikker transport af flydende stoffer tilbyder PEMA tankvogne. Vi har overvejende satset på køretøjer fra firmaet Feldbinder. Selvfølgelig er det efter kundens ønske også muligt at tilbyde fx Van Hool Kässbohrer m.fl. Som udlejer af erhvervskøretøjer stikker PEMA ud i dette segment med en bred portefølje af modeller og udførelser - både ved korttidsleje og langtidsleje. PEMA tankvognsflåden indeholder køretøjskonfigurationer til tekniske produkter med og uden ADR-tilladelse, det samme gælder for levnedsmidler.

Vognparken omfatter følgende køretøjstyper, hvis specifikationer dækker de typiske standard-markedskrav:

  • Feldbinder tanksættevogn TSA 30.3-1/35.3-1 ADR
  • Feldbinder tanksættevogn TSA 30.3-1 BIT
  • Feldbinder tanksættevogn TSA 32.3-2 LM/TSA 33.3-3 LM/TSA 34.3-3 LM

Til selvstændig aflæsning af tankvogne tilbyder PEMA efter behov også de passende sættevognstrækkere med kompressor, som fx Jupiter 150, XK 12 eller Drumm 9000.
Dermed stiller vi sættevogntrækkere med og uden ADR-udstyr til rådighed.

Desuden er VOLVO FM Light kommet med i produktporteføljen. PEMA har som standard-køretøj i dette segment bevidst besluttet sig for sættevognstrækkeren fra samarbejdspartneren Volvo Trucks, da dette køretøj er generelt teknisk overbevisende og også meget populært hos kunderne. Volvo Trucks sparer ikke på sikkerheden, chaufførens kørekomfort og heller ikke på drivability, men kun på vægten!

Til transport af tankcontainere i henhold til ADR, C715, C745, C782 tilbyder PEMA dig også det passende tankcontainer-chassis i swap-udførsel til leje. 

Den dertil passende sættevognstrækker i mærkerne Volvo, MAN, DAF, Mercedes-Benz, Iveco og Renault med kompressoranlæg finder du ligeledes i vores udlejningsflåde. 

Når det gælder langtidsudlejning stiller PEMA også gerne køretøjer til rådighed med dine specielle kundespecifikationer – efter ønske også med individuelt firmadesign. 

Desuden tilbyder vi dine chauffører PEMA akademiets obligatoriske kurser om kørsel med farligt gods i henhold til forskrifterne i ADR/GGVSEB. 

Tanksættevogn

Chemietankauflieger 30 m³ 1 Kammer

volumen 30.000 l/1 kammerudførelse/tankkode L4BH mandehuller DN 500 og rensningsadgang DN 300 med overløbskasser forberedt for varmvands opvarmning
100 mm isolering og yderbeklædning i rustfrit stål material udløb DN 80 i bagendens højre side aluminiums fælger
2 slangebeholdere 6 m DN 160 udstyret for farligt gods (ADR) inkl. Ildslukker, advarselstavle og stik til jordforbindelse værktøjsboks i rustfrit stål

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT