Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

Lej veksellad hos PEMA

Med over 18.000 udlejningskøretøjer er PEMA en af de største udlejere af erhvervskøretøjer i Europa i transport- og logistikbranchen. Derfor kan vi naturligvis tilbyde et stort udvalg af vekselladopbygninger til leje. Vekselsystemer med vekselbeholdere er nødvendige, hvis man vil udnytte flere transportformer som veje, vand og skinner. Ved kombineret transport kan de udskiftelige bokse og containere praktisk og nemt omlastes fra en transportform til en anden. Ligesom ISO-containere bliver veksellad forbundet til køretøjet med twistlocks. Sammenlignet med en ISO-container opnår man dog den væsentlige fordel, at det indre rum har de optimale mål til paller. 

Til alle transportbehov findes et passende vekselsystem

Lige meget hvilken udskiftelig lastbærer du har brug for, har vi præcis den rigtige lejeløsning til dit aktuelle projekt. Hvad enten det er veksellad med presenninger, som Jumbo, som udskiftelig boks eller køleboks, vi får din veksellad-beholder på gaden uden komplikationer og så hurtigt som muligt. Vores veksel-opbygninger giver desuden mulighed for valgfri glidende overdækninger, gardiner eller porte. Alle valgmuligheder er yderst funktionelle og af høj kvalitet. 
Med forskellige mål og størrelse tilbyder vores flåde tilstrækkelig fleksibilitet til forskellige volumener.  

Hos PEMA kan du leje veksellad fra følgende producenter:

 
  • Wecon
  • Schmitz Cargobull
 
 
  • Kögel
  • Krone
 

Andre mærker efter forespørgsel

HVORFOR PEMA?

Med vores mangeårige erfaring på transportområdet er vi den bedste partner, når det gælder pålæsning. Med lejeløsninger fra PEMA kommer varerne sikkert frem til målet. Vores enestående vognpark og de fleksible aftalemodeller tilbyder dig den optimale løsning til alle projekter. Du behøver ikke at bekymre dig om betalingsmetoder hos os. Som del af Societe Generale tilbyder vi også gerne forskellige muligheder for finansiering eller leasing. På denne måde har du altid kontrol over omkostningerne.

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT