Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

Med hjælp fra PEMA kan du reagere hurtigt og hensigtsmæssigt på alle transportopgaver. Takket være kundespecifikke aftaleløsninger får du et individuelt koncept, som er tilpasset til dine behov.

Vi tilbyder dig individuelt tilpassede lejeaftaler med fleksible løbetider, specialaftalemodeller, modeller til underleverandører, fleksibilitet med aftalte kilometer-pools, sæsonpriser eller rammeaftaler på basis af et "Pay-per-use" system. Beslut dig for et køretøj fra vores moderne vognpark, og vælg mellem endagsleje, korttidsleje og langtidsleje. Efter ønske kan du selvfølgelig også få vores køretøjer i dit firmadesign. Så bevarer du dit finansielle spillerum til andre investeringer.

Fokusering på din kerneforretning er vores prioritet.

LEJEPERIODER

Endagsleje Korttidsleje Langtidsleje
fra en dag til en måned en måned til 12 måneder fra 12 måneder

VALGFRI AFTALEMODELLER

RENT Basic

Med Rent Basic integrerer du et specialkøretøj – fx en tanksættevogn eller et silokøretøj – i dine valgte servicestrukturer. Aftalemodellen RENT dækker dermed full-service for det lejede chassis. Hverken mere eller mindre.

RENT PLUS

Aftalemodellen "PEMA Rent Plus" giver dig maksimal forretningsmæssig frihed. Du beslutter individuelt, om du efter lejeperioden ganske enkelt tilbageleverer "dit" køretøj, lejer det igen eller aftaler muligheden for at erhverve lejeobjektet med Rent Plus.

RENT FLEX

Udgifter ved stilstand? Ikke med Rent Flex: Er udnyttelsesgraden for en sættevognstrækker enten for lav eller svær at planlægge, kan du med Rent Flex på grundlag af en "pay-per-use"-pris ved siden af en basisleje aftale en månedlig afregning pr. kilometer.

RENT Season

Vil du udnytte fordelene ved en langtidsleje, men har en sæsonafhængig udnyttelsesgrad og de deraf følgende indtægts- og likviditetsudsving? Med aftalemodellen Rent kan vi se fleksibelt og individuelt på det.

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT