Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

Optimal vognparkstyring takket være telematik

Udnyt vores telematik-tilbud til optimering af din vognparkstyring. Til overvågning af de lastbiler, sættevogne og veksellad, som er lejet hos os, tilbyder vi dig en producentuafhængig telematik-portal, som muliggør dataintegration af forskellige systemer. 

PEMA er med en vognpark på over 18.000 enheder og et værkstedsnet, som dækker hele Europa, en af de førende producentuafhængige udlejer af komplette lastvognstræk i den tunge vægtklasse i Europa. Som en del af det omfattende servicetilbud tilbyder PEMA sine kunder en telematik-portal, som sammenfører data fra forskellige producenters systemer, som gør vigtige informationer synlige på et øjeblik og således letter opgavedisponeringen enormt. 

Telematik-løsningen fra PEMA står både til rådighed for korttidsleje og langtidsleje. Desuden stiller PEMA efter ønske også telematik-data til rådighed for individuelle ERP-systemer eller speditions-software. 

OVERVÅG POSITIONSDATA OG KØRETØJSDATA I REALTID


I PEMA telematik-portalen kan man foruden positionsdata også indhente køretøjstilstand og tekniske data i realtid. Væsentlige funktioner i denne forbindelse er overvågning af køretøjsdata og lastdata samt den centrale datavisualisering. 

Aktuelle positionsdata, den uafbrudte overvågning af køletransporter og opdagelse af ikke planlagte døråbninger understøtter dermed den effektive styring af logistiske processer. 

PEMA TELEMATIK-PAKKE OVERSIGT

Trailer Basic

Positionsbestemmelse

Positionsforløb

Geofencing

EBS-data

Koblingsstatus

Dørstatus

 

Trailer Cool

Positionsbestemmelse

Positionsforløb

Geofencing

EBS-data

Koblingsstatus

Dørstatus

Temperaturforløb

Alarmering

Kølemaskindata

Arkivering

Truck Basic

Positionsbestemmelse 

Køretøjsdata

Positionsforløb 

Geofencing

Tachodata

Køretidsbestemmelse

Kørestilanalyse

 

 

Truck Driver

Positionsbestemmelse 

Køretøjsdata

Positionsforløb 

Geofencing

Tachodata

Køretidsbestemmelse

Kørestilanalyse

Ecoresponse   

Opgavebehandling

Navigaion

Tachodownload
Fjernaflæsning af digital fartskive

Naturligvis står PEMA Telematics-ydelserne ikke kun til rådighed for PEMA udlejningskøretøjer, men efter ønske også for dine egne køretøjer. 

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT