Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

PEMA Services – Unsere Dienstleistungen

Som Europas førende udlejer af lastvognstog tilbyder vi en udlejningskøretøjspark med over 18.000 udlejningskøretøjer, herunder sættevognstrækkere, sættevogne og tilbehør samt tilhørende tjenesteydelser: Herunder videreuddannelse og kurser på vores akademi, vores telematik-modul og vores Finansieringstilbud.

PEMA ER DIN PARTNER I ØJENHØJDE

PEMA tilbyder dig flere årtiers erfaring på området erhvervskøretøjer og er en pålidelig partner ved alle spørgsmål om mobilitet. Vores kvalitetsservice og vores vedligeholdelsesarbejde på udlejningskøretøjerne giver dig sikkerhed. I tilfælde af problemer reagerer vi hurtigt med reparation eller et erstatningskøretøj.   

VALGFRI YDELSER

Intelligent telematik

Kunder kan efter behov udvide deres lejede lastbil, sættevogn eller veksellad med positionsbestemmelses- og telematikløsninger og dermed optimere deres køremanagement. Den producentuafhængige telematik-integrationsportal til truck og trailer muliggør dataintegration fra forskellige systemer. Desuden kan der tilsluttes løsninger til køretøjer, som ikke kommer fra PEMA udlejningsparken, men er speditørens egne køretøjer. Dette medfører meget effektive arbejdsforløb hos transportvirksomhederne, når data fra samtlige køretøjer samles i en portal og står til rådighed med det samme. Overvågning af køretøjer med telematik er hos PEMA også til rådighed ved korttidsleje.

PEMA akademiet

PEMA har altid det sidste nye, når det gælder teknik og knowhow. Stilstand er ikke noget for os. Gennem PEMA akademiet program vil vi gerne formidle vores viden. Med forskellige kvalificerende kurser sørger vi for din succes. Hos os har du mulighed for at få information og kurser om vigtige logistikemner.

Til vores brede spektrum af kurser for erhvervschauffører og videreuddannelse hører bl.a. kørsel med farligt gods eller sikkerhedskurser. Man kan vælge mellem at gennemføre kurserne på en af vores afdelinger i Tyskland, eller om vi skal sende vores team til din virksomhed.

Finansiering af erhvervskøretøjer

PEMA er en virksomhed i GEFA-bankgruppen og hører derfor til den franske bank-koncern Societe Generale – en af de største banker i EU. GEFA yder desuden den største finansiering af transportobjekter i Tyskland. Få gavn af den samlede kompetence, hvor du kan udnytte vores interessante finansieringsløsninger til lejetrucks. Vi aftaler sammen et koncept, som belaster dig så lidt som muligt kombineret med en stor fleksibilitet.

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT