Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

KØB BRUGTE KØRETØJER HOS PEMA

Du vil gerne udvide din flåde permanent, men langtidsleje eller nyindkøb er ikke muligt? Så anbefaler vi dig at søge målrettet efter PEMA brugte køretøjer. Når det gælder brugte sættevognstrækkere, fladvogne eller sættevogne: Med et køretøj fra PEMA Used får du i alle tilfælde et produkt, som konstant har været fremragende vedligeholdt i den sædvanlige pålidelige PEMA-kvalitet. 

Vi kan helt sikkert finde det rigtige brugte 

Kokbjerg 23
6000 Kolding
Denmark

Henvend dig gerne til din personlige kontaktperson hos PEMA Used. 
Mathias Holm Larsen, Tel. +45 9363 7138
Norman Patt, Tel. +49 160 90760623

Kontakt

Vil du hellere orientere dig online?
Her kommer du direkte til PEMA-køretøjerne på used.pema-dk.dk!

PEMA USED – BRUGTE KØRETØJER I FØRSTEKLASSES KVALITET

For alle vores trækkende enheder, hvad enten det er sættevognstrækkere eller motorvogne, drejer det sig om de nyeste modeller fra velrenommerede producenter som Volvo, Mercedes-Benz, MAN, DAF, Renault eller IVECO. Trucks fra PEMA Rent er gennemsnitligt aldrig i brug længere end i fire år. I denne periode bliver de regelmæssigt vedligeholdt af vores fagpersonale i vores egne PEMA værksteder eller hos PEMA-autoriserede servicepartnere i hele Europa. 

Uanset om det er sættevognstrækkere, lastbiler til vekselcontainere, gardinsættevogne, bokssættevogne, kølesættevogne, megatrailere, tanktrailere, fladvogne, sættevogne med bevægelig bund eller distributionskøretøjer: Før det brugte køretøj overdrages til dig, bliver det endnu engang gennemgået med lup af vores fagpersonale.

Besøg os i PEMA Used afdelingen i Kolding. Her giver vi gerne personlig rådgivning om vores brugte køretøjer. Naturligvis hjælper vi også gerne via telefon, mail eller post. Vi tager os eksempelvis af den nationale og internationale toldafvikling ved eksport af køretøjer til tredjelande – også udenfor EU – og sørger for at du får de påkrævede nummerplader til overførsel af køretøjet. Kort sagt: Vi sørger for, at du fuldstændigt kan koncentrere dig om din kerneforretning og kan arbejde med dit nye brugte køretøj.

Vi køber dit brugte

Vi leder altid efter brugte erhvervskøretøjer – uanset mærke og udstyr. Vi køber gerne din brugte lastbil – også specialkøretøjer – og tager det i kommission efter ønske. Henvend dig venligst til Jörg Langlotz. 

Jörg Langlotz
PEMA GmbH • Afdeling Recklinghausen • Schmalkalder Str. 11 • D-45665 Recklinghausen
Mobil +49 (0) 151 1761 0772 • j.langlotz@pema.eu

Kontakt


FINANSIERING MED SOCIETE GENERALE

Som virksomhed i GEFA-bankgruppen hører PEMA til forretningsområdet Societe Generale Equipment Finance i den franske bankkoncern Societe Generale. Sammen med dem tilbyder vi dig en passende løsning til finansiering af din brugte truck eller trailer. 

PEMA-AFDELINGER

I følgende afdelinger er kompetent personale klar til at rådgive dig og præsentere vores store udvalg af brugte lastbiler for dig.

  • Helsingborg, Sverige
  • Padborg, Danmark
  • Recklinghausen, Tyskland
  • Komorniki, Polen
  • Prag, Tjekkiet
  • Egerkingen, Schweiz

Tøv ikke med at kontakte os. Hos os finder du ønskekøretøjet.

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT