Hovedkvarter DK: 0045 79 41 51 51

REPARATIONS- OG VEDLIGEHOLDELSESSERVICE

PEMA samarbejder med et netværk af kompetente værkstedspartnere, som dækker hele Europa. Vores førsteklasses uddannede værkstedspartnere er specialister i lastvognstog og har hele tiden adgang til et omfattende sortiment af reservedele. Derfor er vi også i nødstilfælde hele tiden i nærheden af dig, når der opstår behov for reparations- og/eller vedligeholdelsesarbejde. Vores trucks og trailers bliver desuden regelmæssigt vedligeholdt efter producenternes anvisninger. Det er vigtigt for os, at vi overholder din tidsplan, og at vi sammen aftaler tidsfristerne. På denne måde sikrer vi, at du ikke skal investere så meget tid og hurtigt kan køre videre med dit PEMA lejekøretøj. 

24H NØDOPKALD

I nødstilfælde kan du komme i kontakt med vores netværk af kompetente værkstedspartnere i hele Europa på det centrale opkaldsnummer: +45 7941 5151. Ring til os til enhver tid. Vores nødtelefon er konstant bemandet, og du er altid velkommen til at ringe.

HOLD DIG I BEVÆGELSE MED ET PEMA RESERVEKØRETØJ

Hvis du skulle få en skade, fx forårsaget af en trafikulykke, stiller vi et reservekøretøj til rådighed i mellemtiden. Vi vil under ingen omstændigheder acceptere, at din daglige forretning tager skade. Derfor sørger vi for, at du så hurtigt som muligt bliver mobil igen. Du kan komme i kontakt med os på: +49 7941 5151.

Har du spørgsmål eller ønsker du personlig rådgivning? Tag kontakt med os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

KONTAKT